Nyhedsanalysen

Sådan tilfredsstiller du din kvinde

Man kan sætte spørgsmålstegn ved rimeligheden i, at kvinden hver dag skal tage mandens penis i munden, sådan som sexolog Paprika Noel har foreslået. Man kan sige – som en af de kvinder, Føljeton har talt med – at sexologerne bombarderer kvinder med ting, de skal gøre for deres mænd, og det tilmed i et samfund, som i forvejen er indrettet på mandens præmisser.
Man kan se med skepsis på forestillingen om ’superkvinden’, der ligger og rumsterer et sted i den herskende diskurs; kvinden, der ligger klar på sofaen med nye raffinerede tricks hver dag, når manden kommer hjem; kvinden, som spinder sexkillinge- og pornoagtigt, samtidig med at hun passer et spændende job, er frisk på at føde mandens børn og i øvrigt opfostre dem alene.
Og man kan spørge, om vi som menneskehed ikke i det hele taget har brug for snart at beskæftige os med noget andet – bygge nogle broer, opfinde noget ny medicin, inden vi skrider endnu længere ud i urinsex, swingerklubber, Pipedream Fuck Me Silly Dude-dildoer.
Føljetons svar er et kompromis. Vi tilbyder et alternativ til mx’ populære sommerhistorie, ’Sexolog: Tag din mand i munden hver dag!’ Vi tilbyder en guide til tilfredsstillelse af kvinden. Vi ved, at historien ikke fortæller den fulde sandhed, og vi erkender, at den udspiller sig inden for rammerne af det heteroseksuelle forhold: Hvad kan manden gøre for kvinden.
Guiden bygger på interview med fem kvinder, hvoraf den ene er Paprika Noel. Den ser både på det sextekniske og de bredere aspekter af et parforhold. Den består af 10 punkter af forskellige længde, varierende dybde.

Værsgo.

Se din kvinde

Sexolog og parterapeut Paprika Noel har en øvelse, som specifikt træner det at se sin kvinde. Hun anbefaler, at manden går hjem og prøver det juleaften på sin mor eller søster:
»Sæt dig over for hende. Se hinanden i venstre øje – det er der, det feminine ligger. Træk vejret helt ned i maven gennem næsen. Pust ud gennem munden. Og så siger du: ‘Jeg ser dig’. Og du gentager: ‘Jeg ser dig’. Hvis du gør det med en fremmed kvinde i Netto, vil hun måske først begynde at grine, men så får hun tårer i øjnene. Alle kvinder længes efter at blive set«.
For de øvede: »Når du er blevet dygtig til øvelsen, kan du lægge en flad hånd under hendes underliv. Så vil du mærke, at det vibrerer.«
Amalie Grevy, 21 år og 10. klasse-studerende på VUC, tilføjer, at det er vigtigt at blive ved at se kvinden, også efterhånden som nyhedsværdien aftager:
»I starten af forholdet så han på mig, som om jeg var det bedste i verden, og vi havde hele tiden gang i noget seksuelt. Han klappede mig bagi, gav mig frække komplimenter og kyssede mig på halsen, når jeg stod og lavede morgenmad. Det er vigtigt at holde det ved lige, for jo tættere jeg kommer på ham fysisk, jo tættere kommer jeg på ham psykisk.«

Sig noget sødt eller frækt

Det kan for eksempel være: »Fuck, hvor ser du godt ud i dag«, »hvor er du smuk«, »hvor er du sød«, »jeg har lyst til dig« eller »dejlig røv, du har«.

Hvis du har lettere ved handling end ord, kan du give hende et klap i måsen eller et kys på kinden, købe en buket orange roser i Rema 1000 eller stille dig ud og se på, at hun går i bad – så mærker hun, at du begærer hende uendeligt. Du vil opleve, at selv den mindste gestus skaber store resultater, så længe udførelsen er rigtig.

Husk forspil

En vigtig ting, som alt for mange glemmer. Pernille Ørsted Pedersen, 21 år og 7-Eleven-medarbejder, fortæller: »Mange fyre kysser dig et par gange på halsen, og så tænker de, at det var dét, nu skal der gives los. Men det er vigtigt at varme op, udforske kvinden, have det sjovt. For mænd er det ofte et turn-off, hvis der bliver grinet, men mange kvinder kan godt lide det. Sæt en film på, som kører i baggrunden – massér underlivet, nus hende under brysterne eller ved hofterne, lige over hårgrænsen og omkring lårene. Lad være med at røre de sensuelle punkter lige med det samme. Nøjes med at nusse omkring dem«.
Husk, at du ikke må være bange for kvindens krop under forspillet. Du skal vise, at du er nysgerrig efter at lære den at kende, og at du nyder hende, som hun er.

»Når min kæreste går ned på mig, ligger han og kigger op i mig. Det giver mig en rar følelse, at han ved, hvordan jeg er bygget. Det giver mig en følelse af, at han vil det, der er bedst for mig. Det er vigtigt, for i starten var jeg bange for, hvordan jeg så ud, og bange for at være forkert«, siger Pernille Ørsted Pedersen.

Acceptér hende, som hun er

Hvis der er noget, du har lidt svært ved at kapere, må du huske, at det ikke kun handler om dig. Amalie Grevy formulerer det præcist: »Ham, jeg ser nu, er meget sart. Jeg har nogle problemer med tarmen, og når jeg siger det højt, stejler han helt og kan miste lysten i ugevis. Men jeg har brug for at fortælle om det, der bekymrer mig. Jeg skider ikke for åben dør og sidder og ikke prutter i sofaen, men jeg er nødt til at kunne være den, jeg er«.

Giv oralsex

Hvis du godt kan lide at få et blowjob, skal du huske at slikke igen den anden vej, og du skal gøre det uden indledende forbehold. Amalie Grevy uddyber: »Mange mænd er ikke til oralsex, og det er bare ikke i orden. Det er jo lige så klamt for os piger at sutte pik. Jeg gik ned på min ekskæreste hundredvis af gange, men det kan tælles på én hånd, hvor mange gange han slikkede fisse. Jeg ville aldrig kræve det af ham, hvis jeg havde en dårlig dag dernede, men jeg sørger for at holde mig ren, og så er der ingen undskyldning. Nogle mænd kræver, at man går i bad inden, men det er absolut no go. Han må simpelthen bare bide det i sig.«
Sexolog Paprika Noel anbefaler i YouTube-videoen ’Kunsten at slikke en ond fisse’, at du »med appetit, grådighed, forsigtighed, kærlighed og hengivenhed spiser [din] kvindes køn«. Du skal være grundig, aldrig nærig og gøre det ofte. Du må ikke være sart med ’hendes safter og juicer’. Du skal ’namse dig ind i hende’, du må ikke nøjes med bare at stikke tungespidsen forsigtigt ind. I den forbindelse er det dog også vigtigt, siger sexologen, at kvinden smager på sig selv hver dag, »så du ved, hvad det er, din mand skal ned til«.
En anonym kilde supplerer: »Det er en god idé at vaske sig med mælkesyresæbe. Så dufter du af A38 dernede«.

 Send frække sms’er

Prøv at holde det seksuelle kørende, så det ligger som en konstant understrøm i hverdagen. Et effektivt redskab til det er sexting, at sende frække sms’er. Måske er du dårlig til at skrive, men så gælder det bare om at være lidt kreativ. Amalie Grevys kæreste fandt et fint kompromis: »Han indtalte beskeder til mig i stedet for. For eksempel at han havde lyst til at tage tøjet af mig eller tage mig op ad væggen. Så sendte jeg ham til gengæld videoer, hvor jeg lå og lavede alt muligt kinky.«

Aflast hende i hverdagen

Et afgørende punkt. Du er nødt til at gøre kvinden glad i hverdagen. Det indebærer at tage del i praktiske gøremål. Du behøver ikke tage de største opgaver – små ting tæller også. Pernille Ørsted Pedersen forklarer: »Hvis han kommer hjem fra arbejde, og hun siger, ‘puha, hvor er jeg træt’, så går han ud og skræller kartofler, tager opvasken eller hælder noget afkalkningsmiddel i toilettet. Måske er det kun 10 minutters arbejde, men det gør, at hun kobler af og får overskud.«

Vær frisk på sex under menstruation

Det kan godt være, det bløder, men så tænk på, hvor galt det kan gå, når I har analsex. Sådan ser Amalie Grevy på det.
»At kvinden har menstruation, er ingen undskyldning for ikke at have sex. Det er ofte der, min lyst er størst. Man lægger bare et håndklæde på sengen, og manden ser jo alligevel ikke på pikken, mens man er i gang. Så kan det være lige meget, om der er lidt blod ude for enden«, siger hun.

Pas på med ting, der gør ondt

Medmindre kvinden er til SM og direkte ytrer ønske om det, skal du passe på med at tage for hårdt fat i sengen. Pernille Ørsted Pedersen har været udsat for det, og det er den sikre vej til dårlig stemning: »Jeg er åben over for det meste, men når det gør ondt, står jeg af. Det må godt gøre en lille smule av, for eksempel med et klask eller lidt riv i håret. Det kan jeg godt overleve. Men han skal ikke mose noget ind i det forkerte hul, uden at jeg er blevet varmet op.«

Lyt

Ja, du har hørt det mange gange før, men du har sikkert brug for at få det gentaget. At lytte er måske det allervigtigste. Du skal lytte hele tiden – og lytte rigtigt – eller i det mindste lade, som om du lytter. Amalie Grevy hjælper dig på vej:
»Det er vigtigt, at manden opfylder mit behov for tryghed. At han holder om mig, når jeg er ked af det, og er der for mig. At han lægger øre til alt det lort, jeg har oplevet i løbet af dagen. Han skal ikke forstå eller komme med løsningsforslag, bare lytte til det, der er vigtigt for mig at sige. Hvis han ikke kan hitte rede på det, jeg fortæller, må han begynde at lave research. Så er han bedre forberedt næste gang«.

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12