Nyhedsanalysen

Smut ud af min restaurant

Smut ud af min restaurant

Kommer det danske marked på nogen måde til at ligne det amerikanske (og det har det jo desværre ofte med at gøre), kan du godt forberede dig på at få mange flere fastfoodrestauranter, der slet ikke gider at have kunder i butikken. I hvert fald ikke kunder, der bliver siddende for at spise deres mad. Slate opridser, hvordan den postpandemiske brug af drive-ins og leveringsapps har skabt en decideret opblomstring af bordløse restauranter og såkaldte spøgelseskøkkener, der låser dørene for kunderne, og kun leverer mad ud af huset.

Slate

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12