Føljeton

Brugerbetingelser for Føljeton

Føljeton stilles til rådighed af Føljeton ApS, der er et dansk firma. Disse brugerbetingelser gælder for din brug af vores tjeneste. I disse brugerbetingelser betyder referencer til “Føljeton-tjenesten” eller “vores tjeneste” den tjeneste, som Føljeton stiller til rådighed, og som giver brugere mulighed for at opdage og læse artikler og føljetoner, herunder brug af funktioner, webstedet og brugergrænseflader samt brug af alt indhold og software, der er forbundet med tjenesten.

Abonnement

Dit abonnement på Føljeton fortsætter fra måned til måned eller år til år, indtil det opsiges. Medmindre du opsiger abonnementet inden din fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende periodes abonnement via den oplyste betalingsmåde (se “Opsigelse” nedenfor). Du skal have forbindelse til internettet og en mobiletelefon eller en computer med en nyere browser, og give os en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres . Du kan finde oplysninger om dit abonnement på Føljeton ved at gå til vores websted og klikke på linket “Abonnement”, som findes øverst i menuen på forsiden.

Et abonnement kan deles af et ubegrænset antal medlemmer af samme husstand, såfremt disse alle bor på samme adresse. Se vores øvrige kommunikation angående husstandsabonnement.

Den dd. (15.12.23) gældende abonnementspris er 75 kr. om måneden for et månedsabonnement eller 680 kr. om året for et årsabonnement.

Gratis prøveperioder

A. Dit abonnement kan starte med en gratis prøveperiode. Den gratis prøveperiode i abonnenentet varer én måned, medmindre andet er angivet ved tilmeldingen, og hensigten er at lade nye abonnenter og visse tidligere abonneneter prøve tjenesten. Du vil under tilmeldingen få oplyst, om du opfylder betingelserne for en gratis prøveperiode.

B. Vi fakturerer dig for det månedlige abonnement via den anviste betalingsmåde ved udgangen af den gratis prøveperiode, medmindre du opsiger abonnementet inden udgangen af den gratis prøveperiode. Gå til vores websted, og klik på linket “Abonnement” i menuer på forsiden for at se den månedlige abonnementspris, og hvornår den gratis prøveperiode udløber. Du vil ikke modtage en besked fra os om, at betalingen for abonnementet er begyndt.

Fakturering

A. Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig for abonnementet via din betalingsmåde på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for abonnementet. I visse tilfælde kan tidspunktet for faktureringen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke kan afregnes, eller hvis abonnementet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned. Gå til vores websted, og klik på “Abonnement” i menuen på forsiden for at se din næste betalingsdato.

B. Betalingsmåder. Du kan ændre din betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på linket “Abonnement” i menuen på forsiden. Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi suspendere din adgang til tjenesten, indtil vi har en gyldig betalingsmåde. Du giver os tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden, med eventuelle opdateringer, og du hæfter for ikke-hævede beløb. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres.

C. Opsigelse. Du kan opsige dit abonenement når som helst. Du vil fortsat have adgang til Føljeton-tjenesten frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte abonnementsmåneder eller abonnementsår. For at opsige abonnementet skal du gå til “Abonnement” i menuen på forsiden og og trykke på “Opsig abonnement” . Hvis du afmelder abonnementet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode. Klik på “Abonnement” i menuen på forsidensiden for at se, hvornår din konto vil blive lukket.

D. Pris- og abonnementsændringer. Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde fra næste faktureringsdato.

Føljeton-tjenesten

A. Føljeton og det indhold, der tilgås gennem tjenesten, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Så længe du har et abonnement på Føljeton tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at tilgå Føljeton-tjenesten. Bortset fra den ovennævnte begrænsede licens overdrages du ingen rettigheder, adkomster eller andele.

B. Vi opdaterer løbende Føljeton, herunder indholdet. Derudover tester vi løbende forskellige aspekter af vores tjeneste, herunder vores websted, brugergrænseflader, kampagner og nye former for indhold.

C. Du accepterer at bruge Føljeton-tjenesten, herunder alle funktioner forbundet dermed, i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og bekendtgørelser eller andre restriktioner om brug af tjenesten eller indholdet deri. Du accepterer, at du ikke må arkivere, downloade, gengive, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra som det udtrykkeligt tillades i disse brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem Føljeton-tjenesten. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdssikringerne på Føljeton; skaffe dig adgang til Føljeton ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i Føljeton-tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk.

Adgangskoder og kontoadgang

A. Den abonnent, der oprettede kontoen på Føljeton, og hvis betalingsmåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over Føljeton-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket kan omfatte oplysninger om historik på kontoen), bør kontoejeren ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden (f.eks. de sidste fire cifre på det anvendte kredit- eller debetkort), som er tilknyttet kontoen over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto.

B. Du bør være varsom i forhold til beskeder, der beder dig om kreditkort- eller anden kontoinformation. Hvis du modtager sådanne beskeder, og du udleverer dine oplysninger, kan det resultere i identitetstyveri. Tilgå altid følsomme kontooplysninger ved at gå direkte til Føljetons websted og ikke gennem et hyperlink i en e-mail eller anden elektronisk besked, heller ikke selvom den ser officiel ud. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig.

Persondata- og cookiepolitik

Du kan læse vores opdaterede persondata- og cookiepolitik her.

 

I øvrigt

A. Gældende lov. Disse brugerbetingelser reguleres og fortolkes i henhold til dansk ret.

B. Kundesupport. Gå til menuen på forsiden af Føljeton for mere information om tjenesten og funktionerne i den, eller hvis du har brug for hjælp med din I tilfælde af konflikt mellem disse brugerbetingelser og information fra Kundesupport eller andre dele af vores websted, gælder disse brugerbetingelser.

C. Gyldighed. Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse brugerbetingelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.

D. Ændringer i brugerbetingelserne. Føljeton kan, fra tid til anden, ændre disse brugerbetingelser. Vi giver dig besked mindst 30 dage før, de nye brugerbetingelser gælder for dig.

E. Elektronisk kommunikation. Vi sender dig information om din konto (f.eks. betalingsgodkendelser, fakturaer, ændret adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelsesbeskeder, meddelelser) udelukkende i elektronisk form, f.eks. via e-mails til den e-mailadresse, du oplyser ved tilmelding.

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12