Nyhedsanalysen

Maks ristorante

“’Generelt har italiensk restaurantdesign længe fokuseret på et begrænset udvalg af Italiens enorme visuelle kultur som inspiration, centreret omkring en rustik toscansk æstetik,’ reflekterer Rus Mehta […] Nu, siger han, ‘sigter vores design, ligesom køkkenet, ikke mod at transportere gæsterne til en bogstavelig version af Italien, men fungerer i stedet som et capriccio-maleri: bevidst fantastisk, der sammenstiller stilarter, fragmenter og motiver for at skabe noget nyt.’” Architectural Digest gennemgår, hvordan italiensk-amerikanske restauranter med tiden har ændret smag.

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12