Nyhedsanalysen

5. Tiltrængt djævleuddrivelse

Jeg laver en gigantisk portion hjemmelavet harissa en gang om måneden, for min ældste søn elsker stærke ting. Det dufter godt, men det er et helvede at stå med alle de chilier, jeg sveder, hoster og bliver nærmest svimmel af at stå og pille kernerne ud. Det kan faktisk virke lidt som en djævleuddrivelse, og det er også tiltrængt i ny og næ. Til gengæld kan harissa bruges i næsten alt; omeletter, på ostemadder og i supper. Om fredagen bager jeg flettede challah-brød, og jeg finder de fleste opskrifter på The New York Times’ madside, som jeg kan forsvinde fuldstændigt ind i, fordi de har så mange lækre ting.

Røde chilier til tørre i Kina. China Stringer Network/Reuters/Ritzau Scanpix

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12