Nyhedsanalysen

Kend dit køleskab

Køleskabet har ændret vores verden radikalt, og det er der omtrent lige så mange fordele som ulemper ved. Vi kan opbevare maden i længere tid, men den mister både næring og smag. Og ved at nedkøle frugter og grøntsager kan vi forhindre, at de går til spilde på vejen fra jorden til bordet. Til gengæld rådner nogenlunde samme andel (en tredjedel af alle frugter og grøntsager) bare i den nederste skuffe i vores køleskab.

+ Kostråd fra før køleskabets tidsregning, altså fra de oldgamle filosoffer.

Marco Bello/Reuters/Ritzau Scanpix

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12