Nyhedsanalysen

Kød-etikette

“Kender I de der nyheder, som ikke er nyheder, men påmindelser til kollektivet om en viden, som vi egentlig allerede har, men ikke har lyst til at have? Den der form for viden, som man placerer et sted i hjernen under kategorien ‘Vil helst ikke vide’ og derfor vælger at blive villet blind overfor,” spørger bioetiker Mickey Gjerris retorisk på LinkedIn og linker til en DTU-artikel om en gruppe forskere, som har fundet frem til, at vi højst kan spise 255 gram fjerkræ og svinekød om ugen for ikke at overskride de planetære grænser. Gjerris fortsætter: “Du er ikke dine ambitioner og gode vilje. Du er, hvad du gør. Hverken mere eller mindre.” God appetit?

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12