Nyhedsanalysen

Japan har formet moderne gastronomi

Japan har formet moderne gastronomi

En ung, fattig føljetonjournalist besøgte Japan for nogle år siden, og fordi alle pengene lå som souvenirs i rygsækken, var det ikke just Kobe-kød og sake, der blev prioriteret højest. Det fortryder journalisten bitterligt den dag i dag, for det japanske køkken er både udsøgt og verdenskendt for sin høje kvalitet. Faktisk har den japanske gastronomi formet hele klodens luksus madvaner de sidste 50 år, og det kan du læse om i Eaters velskrevne og mundvandsfremkaldende longread lige her.

Foto: Scanpix

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12