Kære læser

52 forskere efter seks års studier: Mindre gluten er godt.

52 forskere efter seks års studier: Mindre gluten er godt. Styrer man sit glutenindtag, kan det forandre sammensætningen af tarmbakterier, så man vil føle sig mindre oppustet og endda tabe sig, skriver Politiken. Vægttabet var en overraskelse, lyder det fra professor og forskningsleder Oluf Borbye Pedersen, men det vigtigste ved studiet er den større tarmsundhed, man kan opnå ved en ”fiberrig low-gluten-kost”.

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12