Nyhedsanalysen

Firmajulefrokostens historie på godt og ondt

Firmajulefrokostens historie på godt og ondt

Julefrokosten er muligvis noget, som rigtig mange gerne vil glemme, men her har djøfbladet så fat i en professor i kulturvidenskab, som fortæller om firmajulefrokostens fænomenologi og historie. Du får den korte version her: Det er specielt i 60’erne og 70’erne, at danskerne virkelig begynder at drikke igennem. I de senere år er folk dog begyndt at tænke lidt mere over deres opførsel. (Skriv i øvrigt lidt længere artikler, djøfblad, jeres medlemmer kan godt læse!)

PI.Jens Jacobsen får en julefrokostindtager til at puste før hjemturen .Den var på 2, 6 promille.

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12