Nyhedsanalysen

Japan har formet moderne gastronomi

Japan har formet moderne gastronomi

En ung, fattig føljetonjournalist besøgte Japan for nogle år siden, og fordi alle pengene lå som souvenirs i rygsækken, var det ikke just Kobe-kød og sake, der blev prioriteret højest. Det fortryder journalisten bitterligt den dag i dag, for det japanske køkken er både udsøgt og verdenskendt for sin høje kvalitet. Faktisk har den japanske gastronomi formet hele klodens luksus madvaner de sidste 50 år, og det kan du læse om i Eaters velskrevne og mundvandsfremkaldende longread lige her.

Foto: Scanpix

Silicon Valley16:42Mexico City17:42New York19:42Sao Paulo20:42Nuuk21:42Bangui00:42Linköping00:42Kyjiv01:42Kabul04:12Mumbai05:12Hong Kong07:42Shanghai07:42Sydney10:42Fransk Polynesien13:42Silicon Valley16:42Mexico City17:42New York19:42Sao Paulo20:42Nuuk21:42Bangui00:42Linköping00:42Kyjiv01:42Kabul04:12Mumbai05:12Hong Kong07:42Shanghai07:42Sydney10:42Fransk Polynesien13:42Silicon Valley16:42Mexico City17:42New York19:42Sao Paulo20:42Nuuk21:42Bangui00:42Linköping00:42Kyjiv01:42Kabul04:12Mumbai05:12Hong Kong07:42Shanghai07:42Sydney10:42Fransk Polynesien13:42Silicon Valley16:42Mexico City17:42New York19:42Sao Paulo20:42Nuuk21:42Bangui00:42Linköping00:42Kyjiv01:42Kabul04:12Mumbai05:12Hong Kong07:42Shanghai07:42Sydney10:42Fransk Polynesien13:42

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12