Nyhedsanalysen

Kaffetørstens DNA

Kaffetørstens DNA

Ny forskning peger på, at næsten alle effekter ved kaffe handler om genetisk kodning. Det betyder, at hvorvidt man synes, det smager godt, virker opkvikkende eller giver anledning til angstanfald, måske alt sammen kan findes i generne. Noget tyder altså på, at vores DNA kan forklare, hvorfor nogle efter bare et enkelt sip kaffe om morgenen ligger søvnløse om natten, og hvorfor nogle synes, den sorte drik er alt for bitter, skriver National Geographic.

Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00Silicon Valley00:00Mexico City00:00New York00:00Sao Paulo00:00Nuuk00:00Bangui00:00Linköping00:00Kyjiv00:00Kabul00:00Mumbai00:00Hong Kong00:00Shanghai00:00Sydney00:00Fransk Polynesien00:00

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12